ACEPTAR
Aquesta web noms utilitzar cookies analtiques si vost accepta expressament la seva instal laci al seu navegador. Obtingui ms informaci a la nostra Poltica de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat de les entitats, el motor de Begues

Posem a la seva disposició un nou servei d'atenció i assessorament que els ajudarà a desenvolupar la seva activitat

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clubs i associacions posen a l'abast de la ciutadania tot un seguit de propostes formatives i de lleure que ens ajuden a ocupar el nostre temps lliure, a enriquir-nos des d'un punt de vista personal i, sobretot, a fer poble.

Els beguetans i beguetanes som gent activa i participativa i les activitats que es realitzen al municipi s'han convertit en un veritable punt de trobada per a molts ciutadans. Per això és tan important el treball desinteressat de la gent de les entitats que dediquen el seu temps i el seu esforç a l'organització periòdica d'activitats i a col·laborar en esdeveniments puntuals com és el cas de la Festa Major.

Des del consistori valorem la seva tasca i sempre hem donat suport al teixit associatiu. Durant l'any es cedeixen espais i equipaments, i es fan aportacions econòmiques per tal que les entitats i associacions locals puguin desenvolupar la seva activitat i fer front a les despeses que això comporta. Aquest mes d'abril hem volgut anar molt més enllà i, per aquest motiu, hem posat en marxa el Servei de Suport a les Entitats que ofereix una atenció i assessorament que pretén atendre i respondre a les seves necessitats. En breu, també posarem a la seva disposició una guia d'acollida on trobaran diverses eines i recursos que els poden ajudar en el seu funcionament habitual. 

I això no és tot. També volem ser un govern més obert i transparent i, en aquesta línia, fer més partíceps a les entitats i associacions locals en les decisions que es prenen des del consistori. Precisament per això se les convida a trobar-se periòdicament amb els responsables de les seves respectives àrees i ajudar-nos a decidir, conjuntament, quins han de ser els eixos de les polítiques municipals.

Si esteu interessants en accedir a aquest nou servei us podeu adreçar a l'Ajuntament per telèfon o a través del correu electrònic begues.entitats@begues.cat.

Les entitats, clubs i associacions de Begues són un dels principals motors de la vida cultural, social i esportiva del municipi. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el segent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Qu s aquest web?Alcaldia Oberta s un espai virtual creat per a facilitar laccs de la ciutadania a la gesti municipal. A ms doferir la possibilitat de contactar directament amb lalcaldessa, tamb inclou informaci i reflexions al voltant dels diferents mbits municipals i institucionals.
Etiquetes
902 (2)  parc metropolit (2)  25N (3)  llei (3)  catalunya (25)  mobilitat (7)  pobresa energtica (2)  coronavirus (20)  pagesia (2)  hospital (1)  pedrera (4)  desnonaments (1)  2019 (10)  parellada (1)  sanitat (4)  2018 (4)  solidaritat (13)  empresa (2)  infants (4)  patrimoni (17)  ensenyament (6)  parc del garraf (7)  alta tensi (4)  subvencions (4)  parlament (3)  yu (1)  habitatge (2)  lleure (31)  LOEPSF (2)  telecomunicacions (2)  equipaments (12)  ermita (3)  ocupaci (4)  medi ambient (23)  Nadal (10)  Erampruny (1)  dona (10)  petit casal (1)  gent gran (17)  carnestoltes (1)  patrimoni; (22)  abocador (4)  alcohol (1)  transparncia (14)  OAC (1)  tapatast (2)  cultura (35)  cinema (1)  2016 (1)  alcaldia (16)  policia local (7)  centre cvic (9)  salut (2)  participaci, (1)   (259)  reflexions (286)  esport (11)  biblioteca (6)  carretera (2)  patrimoni; (9)  explosi (1)  civisme (8)  cam ral (9)  ordenances (2)  2014 (2)  participaci (30)  AMB (7)  tecnologia (5)  pobresa energtica, (1)  finanament (2)  aplec (1)  consulta (11)  festa major (10)  diputaci de barcelona (4)  9N (5)  Bruguers (1)  centre de dia (2)  comer (11)  reflexions (3)  serveis (27)  pressupostos (13)  refugiats (1)  famlia (7)  2017 (3)  AMI (5)  LRSAL (4)  entitats (25)  sostenibilitat (7)  seguretat (13)  joventut (12)  eleccions (8)  felicitaci (2)