ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Fent més competitiu el sector empresarial

La creació de riquesa i d’ocupació passa, necessàriament, per la fortalesa de les nostres empreses

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen feina és centrar-se en la meitat del problema. És cert que formar a les persones de Begues per tal de que puguin destacar en una selecció de personal és important. Però no ho és menys incentivar a les empreses i emprenedors amb els que comptem al municipi per millorar i ser més competitives. Mentre més fort sigui el nostre teixit empresarial, més oportunitats d’ocupació es podran oferir als beguetans i beguetanes.

D’aquesta manera d’entendre la qüestió neixen els cursos que recentment ha posat en marxa l’Ajuntament i que s’orienten a ajudar a millorar els nostres empresaris en les tècniques de màrqueting digital.

Avui en dia no és únicament important tenir un bon producte o oferir un bon servei. En el món en el que vivim és fonamental també saber com fer servir les noves tecnologies per tal de donar-nos a conèixer. Els recursos que trobem a Internet són una oportunitat per tal d’impulsar la nostra marca i aquesta és una realitat a la que moltes persones que es dediquen als negocis encara no s’han acostumat prou. Per això des del consistori volem oferir un impuls a les nostres empreses i emprenedors. No podem córrer el risc de quedar-nos enrere.

M’agradaria destacar també l’activitat que serà el punt i final al programa. Al mes de juny, i un cop realitzades totes les formacions que conformen la iniciativa, tindrà lloc una trobada de professionals, empreses i entitats implicades amb el futur empresarial de Begues. La voluntat és que totes elles puguin compartir les seves experiències i enfortir-se mútuament. No només aspirem a comptar amb un teixit empresarial preparat per als reptes de l’actual mercat. Volem també un teixit empresarial que sigui col·laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
empresa (2) · tapatast (2) · medi ambient (25) · participació, (1) · cinema (1) · salut (3) · ocupació (4) · dona (11) · ensenyament (6) · 2014 (2) · lleure (31) · ordenances (2) · transparència (16) · telecomunicacions (2) ·  (284) · alta tensió (4) · 2017 (3) · abocador (4) · centre cívic (9) · desnonaments (1) · catalunya (26) · sanitat (5) · alcohol (1) · participació (32) · mobilitat (8) · pobresa energètica, (1) · AMB (7) · consulta (11) · 2019 (10) · camí ral (9) · esport (11) · centre de dia (2) · policia local (7) · parc del garraf (7) · cultura (38) · infants (4) · AMI (5) · parellada (1) · carretera (2) · entitats (26) · pedrera (4) · aplec (1) · 25N (3) · 2018 (4) · eleccions (10) · pobresa energètica (2) · serveis (27) · finançament (2) · tecnologia (6) · llei (3) · Eramprunyà (1) · joventut (12) · habitatge (2) · Nadal (10) · patrimoni (20) · seguretat (13) · festa major (11) · gent gran (17) · 9N (5) · alcaldia (16) · família (7) · sostenibilitat (8) · parlament (3) · parc metropolità (2) · pagesia (2) · civisme (8) · LRSAL (4) · patrimoni; (9) · petit casal (1) · Bruguers (1) · pressupostos (14) · explosió (1) · felicitació (2) · ermita (3) · OAC (1) · patrimoni; (22) · 2016 (1) · subvencions (5) · biblioteca (6) · coronavirus (31) · reflexions (289) · refugiats (1) · equipaments (12) · carnestoltes (1) · diputació de barcelona (4) · LOEPSF (2) · reflexions (4) · hospital (1) · 902 (2) · solidaritat (13) · comerç (12) · yu (1)