ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Fent més competitiu el sector empresarial

La creació de riquesa i d’ocupació passa, necessàriament, per la fortalesa de les nostres empreses

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen feina és centrar-se en la meitat del problema. És cert que formar a les persones de Begues per tal de que puguin destacar en una selecció de personal és important. Però no ho és menys incentivar a les empreses i emprenedors amb els que comptem al municipi per millorar i ser més competitives. Mentre més fort sigui el nostre teixit empresarial, més oportunitats d’ocupació es podran oferir als beguetans i beguetanes.

D’aquesta manera d’entendre la qüestió neixen els cursos que recentment ha posat en marxa l’Ajuntament i que s’orienten a ajudar a millorar els nostres empresaris en les tècniques de màrqueting digital.

Avui en dia no és únicament important tenir un bon producte o oferir un bon servei. En el món en el que vivim és fonamental també saber com fer servir les noves tecnologies per tal de donar-nos a conèixer. Els recursos que trobem a Internet són una oportunitat per tal d’impulsar la nostra marca i aquesta és una realitat a la que moltes persones que es dediquen als negocis encara no s’han acostumat prou. Per això des del consistori volem oferir un impuls a les nostres empreses i emprenedors. No podem córrer el risc de quedar-nos enrere.

M’agradaria destacar també l’activitat que serà el punt i final al programa. Al mes de juny, i un cop realitzades totes les formacions que conformen la iniciativa, tindrà lloc una trobada de professionals, empreses i entitats implicades amb el futur empresarial de Begues. La voluntat és que totes elles puguin compartir les seves experiències i enfortir-se mútuament. No només aspirem a comptar amb un teixit empresarial preparat per als reptes de l’actual mercat. Volem també un teixit empresarial que sigui col·laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
medi ambient (24) · parc del garraf (7) · 2017 (3) · Bruguers (1) · pedrera (4) · 2016 (1) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica (2) · transparència (15) · AMI (5) · joventut (12) · ensenyament (6) · parlament (3) · diputació de barcelona (4) · cultura (35) · Eramprunyà (1) · parellada (1) · LRSAL (4) · serveis (27) · catalunya (25) · participació (31) · entitats (25) · 9N (5) · cinema (1) · lleure (31) · Nadal (10) · dona (11) · patrimoni; (9) · infants (4) · patrimoni; (22) · equipaments (12) · alcaldia (16) · 25N (3) · biblioteca (6) · ocupació (4) · habitatge (2) · reflexions (286) · 2014 (2) · policia local (7) · desnonaments (1) · salut (3) · carnestoltes (1) · parc metropolità (2) · gent gran (17) · solidaritat (13) · coronavirus (25) · 2019 (10) · ermita (3) · carretera (2) · camí ral (9) · abocador (4) · eleccions (10) · família (7) · 902 (2) · consulta (11) · yu (1) · pobresa energètica, (1) · sanitat (5) · tapatast (2) · centre de dia (2) · participació, (1) · 2018 (4) · aplec (1) · pressupostos (13) · finançament (2) · OAC (1) · festa major (10) · patrimoni (17) · alta tensió (4) · alcohol (1) · AMB (7) · reflexions (4) · subvencions (4) · tecnologia (6) · pagesia (2) · seguretat (13) · mobilitat (8) · ordenances (2) · petit casal (1) · esport (11) · explosió (1) · felicitació (2) ·  (268) · empresa (2) · LOEPSF (2) · refugiats (1) · hospital (1) · centre cívic (9) · civisme (8) · llei (3) · sostenibilitat (8) · comerç (11)