ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Fent més competitiu el sector empresarial

La creació de riquesa i d’ocupació passa, necessàriament, per la fortalesa de les nostres empreses

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen feina és centrar-se en la meitat del problema. És cert que formar a les persones de Begues per tal de que puguin destacar en una selecció de personal és important. Però no ho és menys incentivar a les empreses i emprenedors amb els que comptem al municipi per millorar i ser més competitives. Mentre més fort sigui el nostre teixit empresarial, més oportunitats d’ocupació es podran oferir als beguetans i beguetanes.

D’aquesta manera d’entendre la qüestió neixen els cursos que recentment ha posat en marxa l’Ajuntament i que s’orienten a ajudar a millorar els nostres empresaris en les tècniques de màrqueting digital.

Avui en dia no és únicament important tenir un bon producte o oferir un bon servei. En el món en el que vivim és fonamental també saber com fer servir les noves tecnologies per tal de donar-nos a conèixer. Els recursos que trobem a Internet són una oportunitat per tal d’impulsar la nostra marca i aquesta és una realitat a la que moltes persones que es dediquen als negocis encara no s’han acostumat prou. Per això des del consistori volem oferir un impuls a les nostres empreses i emprenedors. No podem córrer el risc de quedar-nos enrere.

M’agradaria destacar també l’activitat que serà el punt i final al programa. Al mes de juny, i un cop realitzades totes les formacions que conformen la iniciativa, tindrà lloc una trobada de professionals, empreses i entitats implicades amb el futur empresarial de Begues. La voluntat és que totes elles puguin compartir les seves experiències i enfortir-se mútuament. No només aspirem a comptar amb un teixit empresarial preparat per als reptes de l’actual mercat. Volem també un teixit empresarial que sigui col·laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
equipaments (11) · cinema (1) · gent gran (14) · felicitació (2) · alcohol (1) · Bruguers (1) · 902 (2) · 2018 (4) ·  (206) · 25N (3) · esport (10) · refugiats (1) · telecomunicacions (2) · biblioteca (6) · comerç (9) · medi ambient (23) · diputació de barcelona (4) · pobresa energètica, (1) · habitatge (1) · festa major (9) · pedrera (4) · LOEPSF (2) · finançament (2) · civisme (8) · participació (27) · llei (3) · 2019 (10) · serveis (24) · parlament (3) · yu (1) · sanitat (4) · pobresa energètica (1) · eleccions (8) · ensenyament (5) · AMI (5) · cultura (31) · carretera (2) · abocador (4) · hospital (1) · lleure (29) · 9N (5) · joventut (11) · infants (2) · mobilitat (6) · pressupostos (11) · família (6) · Nadal (6) · Eramprunyà (1) · LRSAL (4) · seguretat (13) · desnonaments (1) · pagesia (1) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · petit casal (1) · 2017 (3) · reflexions (236) · carnestoltes (1) · parc metropolità (2) · transparència (12) · catalunya (23) · solidaritat (10) · salut (1) · parellada (1) · reflexions (3) · participació, (1) · ocupació (3) · consulta (11) · policia local (7) · centre de dia (2) · parc del garraf (7) · ermita (3) · 2016 (1) · alta tensió (4) · sostenibilitat (7) · explosió (1) · patrimoni; (22) · OAC (1) · entitats (20) · patrimoni (15) · subvencions (4) · camí ral (9) · tapatast (2) · ordenances (2) · dona (10) · 2014 (2) · aplec (1) · tecnologia (4) · AMB (6) · centre cívic (9) · empresa (2)
BeguesApp