ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

La transparència com a distintiu

Un any més el web municipal se situa entre les pàgines més transparents de totes les administracions catalanes

Recentment, www.begues.cat rebia, novament, el segell Infoparticipa que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona per a distingir els webs de les administracions públiques que destaquen per la seva transparència i qualitat en els continguts. El portal del nostre municipi s’ha fet amb aquest reconeixement, a més, satisfent el 100 % dels criteris d’avaluació, una fita que només han aconseguit 43 municipis dels 947 d’arreu de Catalunya i que, en el cas de Begues és doblement remarcable, ja que només 7 poblacions de menys de 10.000 habitants hem pogut arribar a aquest nivell. En el nostre cas, és el tercer any consecutiu que s’obté la millor avaluació possible.

Com a alcaldessa aquesta distinció m’enorgulleix especialment perquè ve a reconèixer de manera objectiva i independent un treball a favor de la transparència que ens hem marcat com a prioritari. Sempre ho hem dit: no només hem de governar a favor dels interessos de tots els beguetans i beguetanes, sinó que també ho hem de fer de la manera més clara, oberta i participativa possible. Personalment, sempre he cregut que la nostra feina des de les administracions ha de poder ser fàcilment fiscalitzada. Per una banda, perquè és una obligació envers les persones a les quals afecten directament les nostres decisions. Però també perquè confio que d’aquesta manera sigui més comprensible i proper el treball que desenvolupem des dels nostres càrrecs de responsabilitat.

Aquesta Alcaldia Oberta n’és també un exemple. Des de fa ja més de 8 anys us he ofert i us ofereixo des d’aquí les meves reflexions, us convido a que contacteu directament amb mi i us explico alguns dels detalls que es troben darrere de l’acció de govern municipal. Confio a haver col·laborat en fer més accessible el dia a dia dels ajuntaments i de les administracions en general.

En tot cas, totes les passes fetes a favor de la transparència de la nostra gestió cobren tot el seu sentit quan els beguetans i les beguetanes en fan ús informant-se, creant-se una opinió i esdevenint la ciutadania activa i implicada que tenim la sort de gaudir al nostre municipi. Les portes i finestres de l’Ajuntament estan ben obertes per a tots i totes.
El 5è Fòrum Educatiu de Begues ens convida a plantar cara al canvi climàtic

La proposta del Projecte Educatiu de Begues i de l’Ajuntament se centrarà en aquesta edició en la crisi climàtica

mes info  Informació


Compromesos amb l’educació i la conciliació

Per al curs vinent mantindrem congelades les taxes de la llar d’infants i augmentarem l’aportació municipal, tot assumint una part de la gratuïtat del P2 per a les famílies

mes info  Informació
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (5) · joventut (14) · participació (35) · habitatge (2) · seguretat (14) · gent gran (17) · entitats (28) · pedrera (4) · coronavirus (31) · alta tensió (4) · explosió (1) · parlament (3) · parc del garraf (7) · civisme (8) · hospital (1) · petit casal (1) · 902 (4) · 2017 (3) · serveis (27) · aplec (1) · abocador (4) · participació, (1) · yu (1) · 2016 (1) · biblioteca (6) · ordenances (2) · lleure (31) · parellada (1) · patrimoni (21) · tecnologia (7) · alcohol (1) · diputació de barcelona (4) · família (8) · ermita (3) · 2019 (10) · Eramprunyà (1) · finançament (2) · centre cívic (9) · AMI (5) · consulta (11) · catalunya (26) · empresa (2) · ocupació (4) · eleccions (10) · 25N (4) · pagesia (2) · sostenibilitat (8) · esport (11) · centre de dia (2) · pobresa energètica (2) · equipaments (12) · telecomunicacions (2) · medi ambient (28) · parc metropolità (2) · patrimoni; (9) · 2018 (4) · tapatast (2) · camí ral (9) · comerç (13) · sanitat (5) · reflexions (289) · llei (3) · subvencions (5) · carnestoltes (2) · desnonaments (1) · pressupostos (16) · pobresa energètica, (1) · 2014 (2) · Nadal (10) · alcaldia (16) · transparència (18) · LRSAL (4) · carretera (2) · Bruguers (1) · infants (6) · AMB (7) · solidaritat (15) · patrimoni; (22) · 9N (5) · salut (3) ·  (304) · cultura (39) · ensenyament (7) · cinema (1) · LOEPSF (2) · festa major (11) · dona (12) · mobilitat (10) · OAC (1) · felicitació (2) · refugiats (1) · policia local (7)