ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca parellada


Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

Esforçant-nos pel finançament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ordenances (2) · abocador (3) · sanitat (3) · centre cívic (9) · 25N (2) · ocupació (3) · festa major (7) · 2018 (1) · 9N (5) · Eramprunyà (1) · patrimoni; (8) · subvencions (1) · medi ambient (13) · cinema (1) · catalunya (17) · infants (1) · 2016 (1) · esport (8) · ermita (3) · desnonaments (1) · camí ral (9) · civisme (7) · mobilitat (4) · equipaments (5) · sostenibilitat (2) · biblioteca (6) · família (6) · entitats (14) · empresa (1) · Nadal (5) · patrimoni; (21) · reflexions (1) · carnestoltes (1) · parlament (3) · reflexions (163) · LRSAL (3) · aplec (1) · cultura (22) · alta tensió (3) · AMB (4) · Bruguers (1) · gent gran (9) · transparència (9) · pobresa energètica (1) · explosió (1) · solidaritat (7) · lleure (23) · petit casal (1) · refugiats (1) · joventut (8) · alcohol (1) · felicitació (2) · pagesia (1) · 2014 (2) · participació (20) · eleccions (7) · diputació de barcelona (3) · alcaldia (16) · serveis (22) · llei (3) · carretera (2) · dona (7) · centre de dia (1) · consulta (9) · hospital (1) · LOEPSF (2) · AMI (5) · ensenyament (5) · pressupostos (9) ·  (126) · parc del garraf (5) · telecomunicacions (2) · policia local (5) · pedrera (4) · comerç (5) · tapatast (1) · patrimoni (9) · finançament (1) · 2017 (3) · parellada (1) · pobresa energètica, (1) · tecnologia (4) · seguretat (11)