ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca parellada


Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

Esforçant-nos pel finançament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parc del garraf (5) · LOEPSF (2) · alta tensió (3) · patrimoni; (8) · centre cívic (9) · alcohol (1) ·  (118) · ordenances (2) · aplec (1) · centre de dia (1) · camí ral (9) · participació (19) · 9N (5) · carretera (2) · tecnologia (4) · explosió (1) · LRSAL (3) · transparència (9) · sostenibilitat (2) · llei (3) · sanitat (3) · gent gran (9) · Nadal (4) · dona (6) · festa major (7) · 25N (1) · patrimoni (9) · 2014 (2) · parlament (2) · hospital (1) · tapatast (1) · pagesia (1) · pressupostos (9) · AMB (4) · consulta (9) · eleccions (6) · subvencions (1) · 2016 (1) · mobilitat (4) · felicitació (2) · lleure (23) · serveis (22) · pobresa energètica, (1) · pobresa energètica (1) · família (6) · finançament (1) · comerç (4) · parellada (1) · esport (8) · seguretat (10) · 2017 (2) · solidaritat (7) · abocador (3) · cultura (22) · policia local (5) · pedrera (4) · biblioteca (6) · ermita (3) · Eramprunyà (1) · ensenyament (5) · equipaments (5) · civisme (7) · joventut (8) · medi ambient (13) · reflexions (155) · AMI (5) · alcaldia (15) · petit casal (1) · reflexions (1) · carnestoltes (1) · desnonaments (1) · ocupació (3) · cinema (1) · telecomunicacions (2) · empresa (1) · patrimoni; (21) · Bruguers (1) · infants (1) · diputació de barcelona (3) · catalunya (13) · entitats (14) · refugiats (1)