ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
refugiats (1) · 9N (5) · alta tensió (3) · LOEPSF (2) · gent gran (9) · alcohol (1) · Nadal (4) · empresa (1) · consulta (7) · hospital (1) · joventut (8) · serveis (21) · parlament (2) · carretera (2) · patrimoni (7) · eleccions (6) · pressupostos (9) · biblioteca (6) · AMB (4) · reflexions (139) · finançament (1) · família (6) · felicitació (2) · solidaritat (7) · participació (18) · explosió (1) · ermita (2) · parc del garraf (5) · 2016 (1) · Eramprunyà (1) · camí ral (8) · centre cívic (8) · patrimoni; (7) · 25N (1) · diputació de barcelona (3) · policia local (5) · 2014 (2) · festa major (5) · comerç (4) · LRSAL (3) ·  (99) · mobilitat (3) · transparència (8) · pobresa energètica, (1) · infants (1) · sostenibilitat (2) · catalunya (11) · pedrera (4) · equipaments (4) · ocupació (3) · medi ambient (11) · Bruguers (1) · esport (8) · desnonaments (1) · abocador (3) · dona (6) · aplec (1) · centre de dia (1) · lleure (21) · llei (3) · tapatast (1) · pobresa energètica (1) · telecomunicacions (2) · subvencions (1) · ensenyament (4) · AMI (5) · patrimoni; (20) · sanitat (3) · carnestoltes (1) · parellada (1) · seguretat (10) · alcaldia (15) · tecnologia (4) · cultura (19) · ordenances (2) · entitats (13) · civisme (7) · 2017 (2)