ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca ensenyament


En defensa dels principis democràtics

Aquest passat dilluns començava el judici contra l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, l'exvicepresid...sa el nostre poble. No se m’acut res que exemplifiqui millor l’esperit d’una democràcia que una papereta.

Afrontar el problema de l’alcohol entre els joves

Aquests dies posem en marxa des de l’Ajuntament de Begues una campanya que està destinada a conscienciar sobre el proble... que amb la participació de tothom, podrem garantir que així sigui. Comptem també amb la vostra responsabilitat.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre cívic (9) · gent gran (11) · festa major (7) · telecomunicacions (2) · parc metropolità (2) · LOEPSF (2) · consulta (9) · entitats (14) · tecnologia (4) · petit casal (1) · subvencions (3) · policia local (5) · transparència (11) · cinema (1) · Bruguers (1) · centre de dia (2) · 9N (5) · pagesia (1) · infants (2) · 25N (2) ·  (143) · camí ral (9) · reflexions (2) · solidaritat (8) · carnestoltes (1) · alcaldia (16) · participació (22) · LRSAL (4) · joventut (8) · ensenyament (5) · família (6) · salut (1) · ordenances (2) · sostenibilitat (2) · explosió (1) · alta tensió (4) · equipaments (7) · 2018 (2) · parlament (3) · llei (3) · refugiats (1) · Eramprunyà (1) · parellada (1) · lleure (24) · dona (8) · patrimoni; (9) · Nadal (5) · alcohol (1) · felicitació (2) · reflexions (178) · 2017 (3) · pressupostos (10) · aplec (1) · carretera (2) · eleccions (8) · pobresa energètica, (1) · 2014 (2) · catalunya (18) · abocador (4) · biblioteca (6) · desnonaments (1) · serveis (22) · mobilitat (4) · esport (8) · sanitat (3) · pedrera (4) · patrimoni; (22) · cultura (23) · patrimoni (10) · seguretat (11) · diputació de barcelona (3) · comerç (5) · ocupació (3) · AMB (6) · civisme (7) · parc del garraf (5) · empresa (1) · tapatast (1) · 2016 (1) · AMI (5) · medi ambient (14) · yu (1) · ermita (3) · pobresa energètica (1) · finançament (2) · hospital (1)
BeguesApp