ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca empresa


Continuem avançant en el desviament de les línies elèctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Begues, en lluita contra la pobresa energètica

Els anys transcorreguts des de l’inici de la crisi econòmica que encara ens afecta han posat a sobre de la taula situaci...em. A Begues hem fet una passa important per a evitar-ho i ho fem amb el compromís de continuar caminant en aquest sentit.

Adéu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Fent més competitiu el sector empresarial

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen...t;laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

Més serveis, i a més, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
LOEPSF (2) · refugiats (1) · pobresa energètica, (1) · subvencions (2) · civisme (7) · comerç (5) · reflexions (172) · AMB (5) · pagesia (1) · 2014 (2) · camí ral (9) · alcaldia (16) · telecomunicacions (2) · LRSAL (4) · desnonaments (1) · alcohol (1) · cinema (1) · 2017 (3) · participació (21) · sostenibilitat (2) · ocupació (3) · parc metropolità (2) · catalunya (17) · 25N (2) · Eramprunyà (1) · carretera (2) · medi ambient (13) · serveis (22) · pedrera (4) · tapatast (1) · empresa (1) · ensenyament (5) · 2016 (1) · salut (1) · reflexions (2) · carnestoltes (1) · AMI (5) · parc del garraf (5) · patrimoni; (9) · 2018 (2) · cultura (22) · parellada (1) · consulta (9) · transparència (10) · joventut (8) · finançament (2) · petit casal (1) · centre cívic (9) · dona (8) · entitats (14) · explosió (1) · mobilitat (4) ·  (136) · 9N (5) · aplec (1) · hospital (1) · ermita (3) · parlament (3) · pobresa energètica (1) · llei (3) · policia local (5) · felicitació (2) · seguretat (11) · alta tensió (4) · tecnologia (4) · solidaritat (7) · ordenances (2) · patrimoni; (21) · Nadal (5) · esport (8) · lleure (24) · sanitat (3) · gent gran (10) · patrimoni (10) · abocador (3) · equipaments (6) · família (6) · biblioteca (6) · diputació de barcelona (3) · pressupostos (9) · eleccions (7) · infants (2) · centre de dia (2) · festa major (7) · Bruguers (1) · yu (1)