ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca eleccions


Un nou exercici de democràcia

Aquesta passada matinada s'ha donat el tret de sortida a un nou procés electoral que ens ha de permetre triar als nostres repr... participació el proper 26 de juny serà la clau per garantir l'èxit d'aquest nou exercici de democràcia.

Begues sota la lupa de l’Audiència Nacional

Entre les diferents mocions que l’Ajuntament de Begues aprova habitualment a través del seu Ple Municipal es troba un te...enars de milers de catalans i catalanes. I això és quelcom que cap tribunal pot fer seure en una banqueta i condemnar.

Begues és un municipi independentista

Aquest passat diumenge les persones que vivim a Begues, de la mateixa manera que el conjunt de les que viuen a Catalunya, vam votar l... pacíficament i a través de les vies democràtiques ha de ser sempre tinguda en consideració i respectada.

Un projecte municipal a l’abast de tota la població

El darrer número de la revista municipal, El Butlletí de Begues, publicava en les seves pàgines el Projecte Muni...aquest fet, no només no ha d’espantar a ningú, sinó que ens ha d’ajudar a créixer cada dia.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya (segona part)

De la mateixa manera que la setmana passada animava a tothom, fos quina fos la seva postura, a participar aquest proper 27 de setembr...tra cosa que no sigui donar suport al procés sobiranista. És una qüestió de sentiment i de lògica.

27S, el moment de la veritat per a Catalunya

El camí del procés sobiranista que recorre Catalunya està escrit amb diferents dates assenyalades. Les passades ... que per sobre de qualsevol altre consideració dono i donem suport a que el poble català triï el seu destí.

Per què hem de votar el 27S?

Aquestes eleccions municipals i autonòmiques han servit al conjunt d’Espanya per a fer lectures sobre qüestions com...ent en el que ens trobem. És la nostra responsabilitat amb nosaltres mateixos, però també amb el nostre futur.

Eleccions municipals: satisfacció i responsabilitat

Llegir els resultats d’unes eleccions únicament en clau de nombre de regidors i acords de govern és, des del meu ... per la confiança que m’heu atorgat. Em comprometo a fer tot el que estigui a les meves mans per a ser-ne mereixedora.

Camí a les eleccions municipals

Des d’avui comença a tots els municipis la campanya per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de ma...l final ens esperen les urnes convidant-vos a donar la vostra opinió i a decidir entre tots què volem que sigui Begues.

La ciutadania ha deixat palès que vol un futur millor

Begues va viure una jornada lúdica i festiva que es va desenvolupar sense incidents demostrant un cop més que els catal... de continuar lluitant per tal que la voluntat del poble, expressada lliurement diumenge a les urnes, s’acabi fent realitat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
telecomunicacions (2) · abocador (3) · patrimoni; (8) · tecnologia (4) · 2017 (2) · pressupostos (9) · alcohol (1) · Bruguers (1) · infants (1) · seguretat (10) · participació (19) · empresa (1) · reflexions (155) · dona (6) · medi ambient (13) · AMI (5) · transparència (9) · festa major (7) · 9N (5) · comerç (4) · alta tensió (3) · eleccions (6) · tapatast (1) · hospital (1) · biblioteca (6) · pobresa energètica (1) · Eramprunyà (1) · carnestoltes (1) · pedrera (4) · policia local (5) · parellada (1) · ocupació (3) · LRSAL (3) · ensenyament (5) · alcaldia (15) · diputació de barcelona (3) · civisme (7) · equipaments (5) · solidaritat (7) · sanitat (3) · subvencions (1) · parc del garraf (5) · pagesia (1) · patrimoni (9) · refugiats (1) · 25N (1) · joventut (8) · entitats (14) · ermita (3) · AMB (4) · camí ral (9) ·  (118) · consulta (9) · patrimoni; (21) · desnonaments (1) · reflexions (1) · explosió (1) · centre cívic (9) · gent gran (9) · carretera (2) · mobilitat (4) · pobresa energètica, (1) · lleure (23) · catalunya (13) · cinema (1) · Nadal (4) · aplec (1) · 2014 (2) · parlament (2) · esport (8) · llei (3) · 2016 (1) · petit casal (1) · cultura (22) · ordenances (2) · finançament (1) · LOEPSF (2) · felicitació (2) · centre de dia (1) · família (6) · serveis (22) · sostenibilitat (2)