ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca carretera


A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
consulta (8) · dona (6) · llei (3) · esport (8) · patrimoni; (20) · abocador (3) · camí ral (9) · solidaritat (7) · mobilitat (4) · cultura (20) ·  (109) · pobresa energètica, (1) · pressupostos (9) · patrimoni (7) · tapatast (1) · 2017 (2) · festa major (7) · joventut (8) · 2016 (1) · alcohol (1) · ermita (2) · finançament (1) · sanitat (3) · AMI (5) · equipaments (4) · Nadal (4) · diputació de barcelona (3) · lleure (23) · desnonaments (1) · centre de dia (1) · telecomunicacions (2) · biblioteca (6) · 25N (1) · parc del garraf (5) · LRSAL (3) · hospital (1) · seguretat (10) · patrimoni; (7) · aplec (1) · ocupació (3) · LOEPSF (2) · gent gran (9) · pobresa energètica (1) · eleccions (6) · felicitació (2) · participació (18) · serveis (22) · alcaldia (15) · explosió (1) · pedrera (4) · carnestoltes (1) · reflexions (147) · alta tensió (3) · AMB (4) · família (6) · parellada (1) · transparència (9) · Eramprunyà (1) · comerç (4) · medi ambient (12) · entitats (13) · parlament (2) · civisme (7) · catalunya (12) · ordenances (2) · 2014 (2) · infants (1) · 9N (5) · Bruguers (1) · centre cívic (8) · subvencions (1) · carretera (2) · refugiats (1) · sostenibilitat (2) · empresa (1) · ensenyament (4) · policia local (5) · tecnologia (4)