ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca 2014


Tenim un pla

Avui, amb la seva presentació pública, comença a rodar el Pla local de prevenció d’addiccions de Be...uest és un treball que, al cap i a la fi, hem de saber fer entre tots els beguetans i beguetanes. Compto amb tots vosaltres.

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

Més serveis, i a més, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
infants (1) · subvencions (1) · patrimoni; (7) · pedrera (4) · telecomunicacions (2) · Eramprunyà (1) · comerç (4) · alcaldia (15) · Nadal (4) · carretera (2) · refugiats (1) · ermita (2) · aplec (1) · policia local (5) · empresa (1) · tecnologia (4) · diputació de barcelona (3) · LOEPSF (2) · reflexions (139) · centre cívic (8) · medi ambient (11) · sostenibilitat (2) ·  (99) · 2014 (2) · felicitació (2) · joventut (8) · AMB (4) · tapatast (1) · ensenyament (4) · centre de dia (1) · explosió (1) · civisme (7) · hospital (1) · patrimoni; (20) · mobilitat (3) · família (6) · camí ral (8) · dona (6) · parc del garraf (5) · finançament (1) · ocupació (3) · biblioteca (6) · LRSAL (3) · transparència (8) · 9N (5) · cultura (19) · lleure (21) · pobresa energètica (1) · 2016 (1) · 25N (1) · sanitat (3) · catalunya (11) · parlament (2) · alcohol (1) · alta tensió (3) · entitats (13) · festa major (5) · carnestoltes (1) · llei (3) · 2017 (2) · desnonaments (1) · consulta (7) · pressupostos (9) · participació (18) · esport (8) · parellada (1) · solidaritat (7) · seguretat (10) · equipaments (4) · abocador (3) · patrimoni (7) · ordenances (2) · pobresa energètica, (1) · Bruguers (1) · eleccions (6) · gent gran (9) · serveis (21) · AMI (5)