ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


La biblioteca, un motiu més d’orgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Una benvinguda al gas natural

És fàcil trobar encara avui en dia a aquells que recorden quan l’aigua potable no arribava a les llars. I tot i q...da del gas ens esperona i ens anima a continuar esforçant-nos en una direcció que ja ha demostrat que pot donar fruits.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
biblioteca (6) · llei (3) · infants (2) · catalunya (18) · parellada (1) · AMB (6) · desnonaments (1) · solidaritat (9) · telecomunicacions (2) · LOEPSF (2) · eleccions (8) · pobresa energètica (1) · refugiats (1) · camí ral (9) · dona (8) · salut (1) · civisme (7) · gent gran (11) · carnestoltes (1) · esport (8) · diputació de barcelona (3) · comerç (6) · LRSAL (4) · explosió (1) · ordenances (2) · centre de dia (2) · equipaments (7) · reflexions (2) · alcohol (1) · alcaldia (16) · festa major (7) · consulta (9) · cinema (1) · centre cívic (9) · 2018 (2) · Eramprunyà (1) · ocupació (3) · carretera (2) · empresa (1) · 9N (5) ·  (147) · AMI (5) · patrimoni (10) · cultura (23) · sanitat (3) · parc metropolità (2) · família (6) · parc del garraf (5) · serveis (22) · alta tensió (4) · aplec (1) · 2017 (3) · Bruguers (1) · felicitació (2) · pobresa energètica, (1) · finançament (2) · ermita (3) · pedrera (4) · participació (23) · abocador (4) · hospital (1) · ensenyament (5) · medi ambient (14) · petit casal (1) · transparència (12) · seguretat (11) · 2016 (1) · 2014 (2) · Nadal (5) · subvencions (3) · sostenibilitat (2) · patrimoni; (22) · pressupostos (10) · tapatast (2) · lleure (24) · pagesia (1) · yu (1) · tecnologia (4) · parlament (3) · 25N (2) · reflexions (181) · entitats (15) · mobilitat (4) · patrimoni; (9) · joventut (8) · policia local (5)
BeguesApp