ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca seguretat


Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.

Una nova rutina

A la nostra vila l’arribada de l’agost significa una pèrdua d’acceleració, però en cap cas una...uo;energies i ens aporti el temps per a plantejar nous projectes i iniciatives. Que tingueu la millor de les vacances possible.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
entitats (14) · centre cívic (9) · ermita (3) · LRSAL (4) · biblioteca (6) · família (6) · hospital (1) · cinema (1) · abocador (3) · sanitat (3) · empresa (1) · llei (3) · cultura (22) · pobresa energètica, (1) · tecnologia (4) · 25N (2) · 2017 (3) · mobilitat (4) · ordenances (2) · tapatast (1) · seguretat (11) · participació (21) · parellada (1) · 9N (5) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · serveis (22) · alcohol (1) · yu (1) · civisme (7) · parc del garraf (5) · 2014 (2) · esport (8) · finançament (2) · gent gran (10) · telecomunicacions (2) · solidaritat (8) · refugiats (1) · patrimoni; (21) · pressupostos (10) · pagesia (1) · Eramprunyà (1) · 2018 (2) · AMI (5) · policia local (5) · eleccions (8) · alta tensió (4) · diputació de barcelona (3) · medi ambient (13) · joventut (8) · aplec (1) · sostenibilitat (2) · reflexions (175) · dona (8) · pedrera (4) ·  (139) · carretera (2) · carnestoltes (1) · parc metropolità (2) · subvencions (2) · explosió (1) · centre de dia (2) · lleure (24) · parlament (3) · catalunya (18) · 2016 (1) · reflexions (2) · petit casal (1) · felicitació (2) · ocupació (3) · camí ral (9) · festa major (7) · AMB (5) · Nadal (5) · equipaments (6) · transparència (10) · LOEPSF (2) · pobresa energètica (1) · Bruguers (1) · patrimoni (10) · salut (1) · consulta (9) · comerç (5) · desnonaments (1) · ensenyament (5) · infants (2)