ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


Una gestió responsable dels diners públics

Si em pregunten per on crec que ha de començar el treball d’una administració pública diria, sens dubte, &...é que ha valgut la pena l’esforç realitzat en la contenció de la despesa. Ara podem recollir els fruits.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
consulta (9) · parellada (1) · policia local (6) · yu (1) · patrimoni (11) · AMI (5) · família (6) · joventut (8) · subvencions (3) · cultura (23) · gent gran (11) · patrimoni; (22) · comerç (7) · sanitat (3) · ocupació (3) · 25N (2) · 2016 (1) · tecnologia (4) · equipaments (7) · camí ral (9) · cinema (1) · seguretat (12) · LRSAL (4) · esport (8) · refugiats (1) · entitats (15) · dona (8) · explosió (1) · Bruguers (1) · 9N (5) · LOEPSF (2) · medi ambient (14) · alta tensió (4) · tapatast (2) · carretera (2) · petit casal (1) · mobilitat (4) · diputació de barcelona (3) · participació (23) · finançament (2) · 2018 (2) · pedrera (4) · parc del garraf (5) · alcohol (1) · patrimoni; (9) · serveis (22) · pagesia (1) · civisme (7) · carnestoltes (1) · ordenances (2) · transparència (12) · Eramprunyà (1) · reflexions (184) · telecomunicacions (2) · centre cívic (9) ·  (150) · Nadal (5) · llei (3) · ermita (3) · alcaldia (16) · pobresa energètica (1) · salut (1) · desnonaments (1) · ensenyament (5) · AMB (6) · eleccions (8) · infants (2) · solidaritat (9) · sostenibilitat (2) · 2017 (3) · 2014 (2) · reflexions (2) · pressupostos (10) · hospital (1) · lleure (24) · biblioteca (6) · felicitació (2) · catalunya (18) · aplec (1) · abocador (4) · empresa (1) · centre de dia (2) · festa major (7) · pobresa energètica, (1) · parc metropolità (2) · parlament (3)
BeguesApp