ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca medi ambient


La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.

Adéu a l’abocador

Recentment hem assolit una de les principals fites que ens havíem marcat per a aquesta legislatura. L’administraci&oacut...nostres muntanyes, són la principal herència que hem rebut i la que principal herència que haurem de transmetre.

Continuem avançant en el desviament de les línies elèctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
refugiats (1) · Eramprunyà (1) · explosió (1) · centre cívic (9) · LOEPSF (2) · alcaldia (16) · parc del garraf (5) · pobresa energètica (1) · família (6) · lleure (24) · participació (23) · alcohol (1) · centre de dia (2) · alta tensió (4) · 9N (5) · finançament (2) · pobresa energètica, (1) · equipaments (7) · seguretat (12) · transparència (12) · Nadal (5) · reflexions (2) · pedrera (4) · reflexions (184) · comerç (7) · telecomunicacions (2) · sanitat (3) · esport (8) · pressupostos (10) · 2016 (1) · AMB (6) · ermita (3) · ocupació (3) · subvencions (3) · entitats (15) · tecnologia (4) · pagesia (1) · patrimoni (11) · tapatast (2) · carretera (2) · felicitació (2) · infants (2) · ordenances (2) · llei (3) · aplec (1) · yu (1) · parellada (1) · 25N (2) · ensenyament (5) · desnonaments (1) · cultura (23) · hospital (1) · patrimoni; (22) · biblioteca (6) · abocador (4) · medi ambient (14) · petit casal (1) · carnestoltes (1) · 2018 (2) · gent gran (11) · 2014 (2) · parlament (3) · LRSAL (4) · dona (8) · joventut (8) · cinema (1) · camí ral (9) · festa major (7) · civisme (7) · serveis (22) · sostenibilitat (2) · consulta (9) · eleccions (8) · policia local (6) · AMI (5) · salut (1) · parc metropolità (2) ·  (150) · Bruguers (1) · mobilitat (4) · solidaritat (9) · catalunya (18) · diputació de barcelona (3) · 2017 (3) · patrimoni; (9) · empresa (1)
BeguesApp