ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca dona


Begues al IV Congrés de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

Una benvinguda al gas natural

És fàcil trobar encara avui en dia a aquells que recorden quan l’aigua potable no arribava a les llars. I tot i q...da del gas ens esperona i ens anima a continuar esforçant-nos en una direcció que ja ha demostrat que pot donar fruits.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

El que ens queda per recórrer en matèria d’igualtat

Hem d'admentre que és cert que, en només unes poques dècades, les dones hem incrementat considerablement la nost...ve; no és menys cert que encara hem de caminar molt més per donar a les nostres filles la vida que esperem per a elles.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
LOEPSF (2) · parc del garraf (5) · patrimoni; (9) · patrimoni; (21) · comerç (5) · centre de dia (2) · parc metropolità (2) · 2016 (1) · reflexions (2) · llei (3) · ensenyament (5) · civisme (7) · reflexions (172) · lleure (24) · gent gran (10) · policia local (5) ·  (136) · LRSAL (4) · catalunya (17) · pobresa energètica (1) · cinema (1) · Eramprunyà (1) · sanitat (3) · 2014 (2) · parlament (3) · joventut (8) · cultura (22) · AMB (5) · 2017 (3) · AMI (5) · biblioteca (6) · ordenances (2) · festa major (7) · ermita (3) · Bruguers (1) · alta tensió (4) · ocupació (3) · explosió (1) · alcohol (1) · centre cívic (9) · infants (2) · participació (21) · transparència (10) · hospital (1) · sostenibilitat (2) · serveis (22) · camí ral (9) · aplec (1) · tapatast (1) · finançament (2) · pressupostos (9) · patrimoni (10) · yu (1) · carnestoltes (1) · seguretat (11) · medi ambient (13) · diputació de barcelona (3) · equipaments (6) · entitats (14) · 9N (5) · dona (8) · telecomunicacions (2) · abocador (3) · 25N (2) · eleccions (7) · petit casal (1) · salut (1) · tecnologia (4) · 2018 (2) · alcaldia (16) · refugiats (1) · consulta (9) · pobresa energètica, (1) · mobilitat (4) · carretera (2) · empresa (1) · desnonaments (1) · pedrera (4) · subvencions (2) · parellada (1) · felicitació (2) · família (6) · esport (8) · Nadal (5) · solidaritat (7) · pagesia (1)