ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Aquesta setmana hem donat un pas més per millorar la qualitat de vida dels beguetans i beguetanes. A l’aprovació, el passat mes d’octubre, del projecte del Camí Ral, s’afegeix ara l’inici de les obres a la carretera BV-2041 al seu pas per la rotonda de Cal Vidu.

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels vorals de terra, uns espais que no acabaven d’estar totalment arranjats per a aquesta finalitat. A més, en aquests moments els vianants que volen creuar la variant ho han de fer a través del pas pel pont, on no hi ha vorera i s'ha de passar pel mateix lloc que els vehicles. Amb aquestes obres que ara s'inicien, s’ampliarà el pont per a incorporar-hi un nou pas exclusiu i segur per als vianants .

Els treballs que ara es posen en marxa han de permetre que els veïns i veïnes de la urbanització es puguin desplaçar fins el centre del poble amb més seguretat, sigui caminant o en bicicleta. Aquesta és, precisament, una de les nostres prioritats: fer de Begues un municipi dissenyat a la mida de les persones. Les obres, a més, poden considerar-se una continuació de les millores de connexió entre els barris que travessa la variant, tal i com ja es va fer a Begues Parc, on també va ser necessària la instal·lació de semàfors i de passos de vianants per a millorar la seguretat.

No podem oblidar que totes les obres que es realitzen al municipi suposen necessàriament algunes molèsties per als beguetans i beguetanes, sobretot aquelles relacionades amb la millora de la via pública. És per aquest motiu que volem demanar-vos paciència i, al mateix temps, dir-vos que estem convençuts que el resultat farà oblidar ràpidament aquests petits inconvenients.

Des del consistori apostem per un municipi on els beguetans vulguin quedar-s´hi i dedicar-hi el seu temps lliure. La intenció és que els veïns i veïnes puguin sortir de casa i decidir apropar-se fins al centre sense necessitat d’agafar el vehicle particular perquè poden fer-ho caminant i amb la certesa que ho faran de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (2) · camí ral (9) · diputació de barcelona (3) · 9N (5) · 2018 (2) · ensenyament (5) · centre de dia (2) · alcaldia (16) · finançament (2) · serveis (22) · família (6) · cinema (1) · centre cívic (9) · Eramprunyà (1) · LOEPSF (2) · lleure (24) · infants (2) · pobresa energètica, (1) · patrimoni (10) · carretera (2) · medi ambient (14) · ermita (3) · equipaments (7) · telecomunicacions (2) · aplec (1) · patrimoni; (9) · refugiats (1) · AMB (6) · seguretat (11) · gent gran (11) · 2014 (2) · reflexions (181) · 2016 (1) · petit casal (1) · hospital (1) · subvencions (3) · 2017 (3) · Nadal (5) · solidaritat (9) · sanitat (3) · pagesia (1) · felicitació (2) · explosió (1) · tapatast (2) · salut (1) · Bruguers (1) ·  (147) · cultura (23) · AMI (5) · parlament (3) · eleccions (8) · llei (3) · consulta (9) · tecnologia (4) · alcohol (1) · dona (8) · parc del garraf (5) · yu (1) · civisme (7) · 25N (2) · parc metropolità (2) · transparència (12) · ocupació (3) · abocador (4) · esport (8) · pressupostos (10) · alta tensió (4) · ordenances (2) · parellada (1) · carnestoltes (1) · joventut (8) · empresa (1) · pedrera (4) · patrimoni; (22) · sostenibilitat (2) · participació (23) · biblioteca (6) · pobresa energètica (1) · entitats (15) · policia local (5) · catalunya (18) · LRSAL (4) · comerç (6) · mobilitat (4) · desnonaments (1) · festa major (7)
BeguesApp