ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Construïm el futur sobre el nostre passat

La Festa del Most ens torna a recordar que el nostre patrimoni històric és ben viu i actual

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també explica molt del nostre present i del nostre futur. A Begues no veiem el nostre patrimoni com quelcom que ens queda lluny i que poc té a veure amb el que som a dia d’avui. El nostre passat i el que ens ha deixat és un bé preuat sobre el que construïm el que volem arribar a ser.

La Festa del Most és un exemple magnífic d’aquesta voluntat. La seva existència ens permet retrobar-nos amb tradicions com la benedicció de les coques i ens recorda la importància que tenia per a la nostra economia una bona collita de raïm. Però, sense deixar de banda aquesta voluntat de mantenir viva aquesta part de la nostra història, ens ofereix també un tast de vins i una mostra gastronòmica. D’aquesta manera la festa esdevé també un espai per al lleure dels beguetans i beguetanes i un punt d’interès per a aquelles persones del nostre entorn que s’hi vulguin afegir.

Al llarg dels darrers anys hem vist com s’incrementaven a la nostra vila aquestes propostes relacionades amb la gastronomia i la restauració en general. D’alguna manera són un valor afegit a tot el que ja es pot trobar a Begues i que podem gaudir tant les persones que vivim al municipi com aquelles que ens vulguin visitar. El nostre entorn natural i el nostre patrimoni històric sumen d’aquesta manera un atractiu més.

La societat exigeix avui en dia un ritme més tranquil que el que marquen les grans ciutats i un retorn a aquells hàbits del passat que ens ajudaven a viure millor. A Begues ens esforcem per assolir sempre les màximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ermita (3) · camí ral (9) · diputació de barcelona (3) · cinema (1) · petit casal (1) · Nadal (4) · empresa (1) · patrimoni (7) · sanitat (3) · parellada (1) · ensenyament (5) · abocador (3) · patrimoni; (8) · civisme (7) · gent gran (9) · comerç (4) · hospital (1) · 2016 (1) · alta tensió (3) · llei (3) · carnestoltes (1) · Bruguers (1) · AMB (4) · desnonaments (1) · parc del garraf (5) · infants (1) · telecomunicacions (2) · consulta (8) · mobilitat (4) · ocupació (3) · dona (6) · pressupostos (9) · eleccions (6) ·  (114) · 2017 (2) · sostenibilitat (2) · serveis (22) · centre de dia (1) · patrimoni; (21) · explosió (1) · LRSAL (3) · cultura (21) · biblioteca (6) · 2014 (2) · tecnologia (4) · centre cívic (9) · pobresa energètica (1) · alcohol (1) · carretera (2) · festa major (7) · esport (8) · policia local (5) · equipaments (5) · aplec (1) · solidaritat (7) · tapatast (1) · seguretat (10) · medi ambient (12) · família (6) · participació (19) · entitats (14) · 9N (5) · Eramprunyà (1) · parlament (2) · subvencions (1) · reflexions (152) · transparència (9) · alcaldia (15) · LOEPSF (2) · pobresa energètica, (1) · 25N (1) · ordenances (2) · AMI (5) · refugiats (1) · felicitació (2) · pedrera (4) · finançament (1) · joventut (8) · catalunya (13) · lleure (23)