ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Celebrem un cop més ser de Begues

Carnestoltes és una oportunitat més de gaudir d’una celebració ciutadana al nostre municipi

Aquest dissabte se’ns convida, amb la celebració del Carnestoltes, a participar d’una de les principals festes ciutadanes de les que tenen lloc al llarg de l’any. Per una banda tindrem la possibilitat d’oblidar-nos de qui som amb l’excusa que ens ofereixen les disfresses i deixar d’aquesta manera enrere les preocupacions i els problemes del dia a dia. I per una altra podrem gaudir d’un dels esdeveniments que més gent aplega dels que tenen lloc al poble a banda de les festes majors.

Crec que aquestes celebracions no poden ser vistes com una part menor de l’activitat municipal. La part lúdica és essencial en la convivència i en la identificació que podem assolir amb una municipi o qualsevol altre indret. Però, a més, ens permeten enfortir i fer créixer una part tan important de les rutines d’una població com són els llaços i les relacions entre les persones que hi viuen.

Participar en programes com el que ens proposa el Carnestoltes ens ajuda doncs a créixer com a comunitat ja que fa que ens coneguem millor, que gaudim més de viure on vivim i que ens sentim més propers a la resta de persones que hi viuen.

Sempre he pensat que a Begues caminem envers un model de municipi en el que mantenim una part l’esperit de poble petit. En concret conservem el sentit de proximitat i la preocupació per la gent que ens envolta. Però de la mateixa manera ens esforcem per tal d’avançar i aplegar totes les comoditats i els serveis que qualsevol ciutat del nostre entorn.

Dissabte el Rei Carnestoltes ens anima a la festa. Aprofitem-ho i gaudim-la!

Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
Eramprunyà (1) · catalunya (18) · medi ambient (13) · cinema (1) · participació (21) · telecomunicacions (2) · ermita (3) · sostenibilitat (2) · policia local (5) · cultura (22) · hospital (1) · 2016 (1) · patrimoni (10) · 2018 (2) · transparència (10) · reflexions (2) · desnonaments (1) · AMB (5) · seguretat (11) · alcaldia (16) · parc del garraf (5) · biblioteca (6) · abocador (3) · 2017 (3) · solidaritat (8) ·  (139) · pagesia (1) · pressupostos (10) · esport (8) · empresa (1) · mobilitat (4) · parellada (1) · serveis (22) · pobresa energètica (1) · parc metropolità (2) · infants (2) · tecnologia (4) · alcohol (1) · pobresa energètica, (1) · lleure (24) · 9N (5) · alta tensió (4) · entitats (14) · subvencions (2) · festa major (7) · 25N (2) · comerç (5) · eleccions (8) · ocupació (3) · diputació de barcelona (3) · civisme (7) · finançament (2) · equipaments (6) · reflexions (175) · yu (1) · AMI (5) · joventut (8) · centre de dia (2) · sanitat (3) · tapatast (1) · felicitació (2) · refugiats (1) · camí ral (9) · Nadal (5) · parlament (3) · petit casal (1) · ordenances (2) · salut (1) · carnestoltes (1) · 2014 (2) · llei (3) · LRSAL (4) · aplec (1) · dona (8) · família (6) · gent gran (10) · ensenyament (5) · patrimoni; (9) · LOEPSF (2) · centre cívic (9) · carretera (2) · consulta (9) · Bruguers (1) · pedrera (4) · explosió (1) · patrimoni; (21)