ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Amb llei o sense, seguirem treballant per garantir els drets bàsics i lluitant contra els desnonaments i la pobresa energètica

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosaltres, com a administració més propera al ciutadà, tenim la responsabilitat de lluitar contra les desigualtats i contra aquelles situacions que considerem injustes i que afecten, principalment, a aquells que disposen de menys recursos.

Un cop més el Govern Espanyol ha presentat un recurs davant el Tribunal Constitucional per derogar una llei catalana (Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica). Una llei, a més, sorgida d’un moviment social i que va ser aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya.

Tots els grups polítics, sense excepcions, van donar suport a aquesta iniciativa i, ara, és el món local el que es posa dempeus i diu “prou” a una forma sistemàtica de derogar lleis que volen garantir els drets bàsics de la ciutadania. Aquells que s’omplen de paraules en defensa de la Constitució i asseguren que les nostres lleis envaeixen les competències de l’Estat, haurien de reflexionar i veurien que l’únic que estan aconseguint és privar a les persones dels drets que, precisament, defensa el text constitucional.

Amb llei o sense, a Begues seguirem oferint la nostra mà a aquells que més ho necessiten. Des de l’equip de govern prioritzem les polítiques socials; apostem pels ajuts a les persones amb menys recursos; treballem per aconseguir que els beguetans i beguetanes puguin optar per un lloguer social; i volem fer possible que hi hagi acords amb les companyies de llum i aigua per garantir els serveis bàsics a aquelles persones que tenen dificultats per fer front al cost dels subministraments.

No podem restar impassibles davant situacions que afecten als nostres veïns i veïnes, com els desnonaments i la pobresa energètica. Per això, des del món local ens mobilitzem per mostrar el nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
LRSAL (4) · patrimoni; (9) · desnonaments (1) · diputació de barcelona (3) · Eramprunyà (1) · reflexions (2) · AMB (5) · telecomunicacions (2) · felicitació (2) · solidaritat (7) · aplec (1) · ordenances (2) · parc metropolità (2) · ensenyament (5) · 9N (5) · LOEPSF (2) · llei (3) · centre cívic (9) · 2014 (2) · yu (1) · Bruguers (1) · Nadal (5) · cultura (22) · festa major (7) · explosió (1) · carretera (2) · 2017 (3) · carnestoltes (1) · cinema (1) · parlament (3) · biblioteca (6) · comerç (5) · equipaments (6) · joventut (8) · catalunya (17) · 2016 (1) · serveis (22) · pagesia (1) · alcohol (1) · abocador (3) · patrimoni (10) · pressupostos (9) · policia local (5) · pedrera (4) · parellada (1) · reflexions (172) · tecnologia (4) · ocupació (3) · centre de dia (2) · refugiats (1) · petit casal (1) · gent gran (10) · seguretat (11) · transparència (10) · subvencions (2) · família (6) · participació (21) · esport (8) · hospital (1) · alta tensió (4) · finançament (2) · salut (1) · eleccions (7) · consulta (9) · patrimoni; (21) · 25N (2) · mobilitat (4) · dona (8) · civisme (7) · sostenibilitat (2) · sanitat (3) · pobresa energètica (1) · tapatast (1) · AMI (5) · alcaldia (16) ·  (136) · lleure (24) · ermita (3) · 2018 (2) · pobresa energètica, (1) · empresa (1) · entitats (14) · infants (2) · medi ambient (13) · parc del garraf (5) · camí ral (9)