ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

<< Tornar

Al costat de les entitats, el motor de Begues

Posem a la seva disposició un nou servei d'atenció i assessorament que els ajudarà a desenvolupar la seva activitat

El teixit associatiu d'un municipi és clau per conèixer la seva gent i Begues n'és un bon exemple. Entitats, clubs i associacions posen a l'abast de la ciutadania tot un seguit de propostes formatives i de lleure que ens ajuden a ocupar el nostre temps lliure, a enriquir-nos des d'un punt de vista personal i, sobretot, a fer poble.

Els beguetans i beguetanes som gent activa i participativa i les activitats que es realitzen al municipi s'han convertit en un veritable punt de trobada per a molts ciutadans. Per això és tan important el treball desinteressat de la gent de les entitats que dediquen el seu temps i el seu esforç a l'organització periòdica d'activitats i a col·laborar en esdeveniments puntuals com és el cas de la Festa Major.

Des del consistori valorem la seva tasca i sempre hem donat suport al teixit associatiu. Durant l'any es cedeixen espais i equipaments, i es fan aportacions econòmiques per tal que les entitats i associacions locals puguin desenvolupar la seva activitat i fer front a les despeses que això comporta. Aquest mes d'abril hem volgut anar molt més enllà i, per aquest motiu, hem posat en marxa el Servei de Suport a les Entitats que ofereix una atenció i assessorament que pretén atendre i respondre a les seves necessitats. En breu, també posarem a la seva disposició una guia d'acollida on trobaran diverses eines i recursos que els poden ajudar en el seu funcionament habitual. 

I això no és tot. També volem ser un govern més obert i transparent i, en aquesta línia, fer més partíceps a les entitats i associacions locals en les decisions que es prenen des del consistori. Precisament per això se les convida a trobar-se periòdicament amb els responsables de les seves respectives àrees i ajudar-nos a decidir, conjuntament, quins han de ser els eixos de les polítiques municipals.

Si esteu interessants en accedir a aquest nou servei us podeu adreçar a l'Ajuntament per telèfon o a través del correu electrònic begues.entitats@begues.cat.

Les entitats, clubs i associacions de Begues són un dels principals motors de la vida cultural, social i esportiva del municipi. Us animo a tots a formar-hi part, a participar en les activitats que organitzen i, sobretot, a gaudir del poble i de la seva gent.
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
Eramprunyà (1) · explosió (1) · carretera (2) · llei (3) · patrimoni (10) · camí ral (9) · ocupació (3) · parlament (3) · alcohol (1) · patrimoni; (9) · pressupostos (9) · tapatast (1) · parc del garraf (5) · civisme (7) · Nadal (5) · subvencions (2) · reflexions (172) · entitats (14) · felicitació (2) · centre cívic (9) · joventut (8) · transparència (10) · dona (8) · eleccions (7) · yu (1) · gent gran (10) · consulta (9) · AMI (5) · ermita (3) · seguretat (11) · parellada (1) · família (6) · participació (21) · reflexions (2) · alcaldia (16) · centre de dia (2) · festa major (7) · lleure (24) · cultura (22) · medi ambient (13) · alta tensió (4) · empresa (1) · desnonaments (1) · 25N (2) · tecnologia (4) · catalunya (17) · pobresa energètica, (1) ·  (136) · hospital (1) · cinema (1) · ensenyament (5) · Bruguers (1) · refugiats (1) · mobilitat (4) · finançament (2) · comerç (5) · carnestoltes (1) · diputació de barcelona (3) · policia local (5) · salut (1) · 2018 (2) · biblioteca (6) · esport (8) · ordenances (2) · 2017 (3) · petit casal (1) · serveis (22) · pobresa energètica (1) · patrimoni; (21) · LRSAL (4) · pagesia (1) · 2014 (2) · AMB (5) · 2016 (1) · sostenibilitat (2) · parc metropolità (2) · aplec (1) · LOEPSF (2) · infants (2) · solidaritat (7) · pedrera (4) · equipaments (6) · telecomunicacions (2) · 9N (5) · abocador (3) · sanitat (3)