ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Un esclat de cultura per Sant Jordi

Begues s’omple aquests dies d’activitats marcadament culturals amb la celebració de la diada

Tot i que ho hem normalitzat a força d’anys, no deixa de ser curiós un país que dedica una de les seves principals celebracions als llibres i, per extensió, a la cultura. Personalment trobo que la diada de Sant Jordi és un dels esdeveniments dels que ens hem de sentir més orgullosos. Aquesta festa parla d’amor pels llibres, pel coneixement i per les tradicions... Tres pilars sobre els quals els catalans i catalanes ens hem esforçat al llarg dels segles per construir una societat avançada i moderna. Sant Jordi ens representa i diu molt de qui som i de qui aspirem a esdevenir.

A Begues també vivim de manera molt especial aquesta data. Més enllà de la compra dels tradicionals llibres i roses, la diada és una excusa magnífica per tal de disposar d’un programa d’activitats culturals per a totes les edats. Des de la revetlla literària que celebra avui la Biblioteca La Ginesta fins a aquest proper dilluns amb activitats com la programació especial que oferirà Ràdio Begues en directe o la representació de la llegenda de Sant Jordi. Ens esperen uns dies plens de literatura i tradicions.

Hem de sentir-nos agraïts d’aquest esclat cultural que acompanya a Sant Jordi. És bo que durant uns dies es parli, principalment, de cultura, ja que ens ajuda a donar-li visibilitat i rellevància. No hem d’entendre, en cap cas, que durant la resta de l’any no ens haguem de preocupar d’aquestes qüestions. Al contrari. Begues és un municipi que destaca per la quantitat e propostes que tenen l’art i el coneixement com a protagonistes. Difícilment trobarem una setmana a l’any en la qual no puguem prendre part d’una activitat cultural.

Participem doncs d’aquesta diada i de les propostes que trobem al nostre municipi. És una manera magnífica d’explicar que ens estimem els llibres i les històries i coneixements que ens expliquen.

Finalment m’agradaria deixar un apunt personal per tal d’agrair totes les mostres d’afecte que tant jo com la meva família hem rebut al llarg dels darrers dies. Com diem sovint, el millor de Begues són les persones que hi viuen.
Una gestió responsable dels diners públics

El treball escrupolós fet amb els pressupostos ens permet afrontar la seva ampliació

mes info  Informació


Pels drets civils, per la llibertat i per la democràcia

Des del món local també hem de donar resposta a la persecució que pateixen els nostres representants i les nostres institucions

mes info  Informació
Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
entitats (14) · 2016 (1) · subvencions (2) ·  (139) · diputació de barcelona (3) · patrimoni; (9) · civisme (7) · parc del garraf (5) · centre cívic (9) · serveis (22) · 2014 (2) · comerç (5) · salut (1) · Bruguers (1) · mobilitat (4) · finançament (2) · cultura (22) · aplec (1) · parc metropolità (2) · hospital (1) · medi ambient (13) · patrimoni (10) · patrimoni; (21) · abocador (3) · alcohol (1) · carretera (2) · pobresa energètica (1) · sostenibilitat (2) · equipaments (6) · alta tensió (4) · pedrera (4) · parellada (1) · biblioteca (6) · LRSAL (4) · empresa (1) · centre de dia (2) · catalunya (18) · alcaldia (16) · llei (3) · pobresa energètica, (1) · Eramprunyà (1) · festa major (7) · pagesia (1) · família (6) · lleure (24) · seguretat (11) · yu (1) · pressupostos (10) · 2017 (3) · ensenyament (5) · tapatast (1) · eleccions (8) · desnonaments (1) · parlament (3) · participació (21) · 25N (2) · AMB (5) · consulta (9) · felicitació (2) · sanitat (3) · petit casal (1) · transparència (10) · joventut (8) · AMI (5) · reflexions (2) · tecnologia (4) · LOEPSF (2) · carnestoltes (1) · 2018 (2) · reflexions (175) · cinema (1) · Nadal (5) · camí ral (9) · 9N (5) · dona (8) · refugiats (1) · explosió (1) · ermita (3) · ordenances (2) · infants (2) · telecomunicacions (2) · ocupació (3) · solidaritat (8) · esport (8) · policia local (5) · gent gran (10)